Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2018.

Huomenna synttärit eli kuin olisi jouluaatto

Kuva
18eurolla saisi ton pelin jos heti tilaisin... aloituspokemonina Larvitar :D Sopisi hyvin kun mun pogon vahvin pokemon on Tyranitar... Etsin kaikkea Switch tuotetta, pogo plus ranneketta, suojakuoria ja laukkuja ym ja sit hoksasin että olen missannut vaikka mitä pelejä game boy colorille ;) En vaan jaksa odottaa MARRASKUUhun saakka pokemon let's go eevee/pikachu peliä aaaaaaahh

my jigglypuff loses to your squirtle

Kuva
En ole vieläkään tasolla 36 edes. Puolessavälissä celebi tehtävää ja Gentleman mitalia. Eilen lähetin lahjoja montakymmentä, kun olin aamusta keskustassa... Tänään taas kävelyttänyt vaan koiran& mitä nyt koulumatka.

kuuntelen podcastia spotifysta

Tilasin tradersauctionista 250 itemiä viidellä dollarilla mutta ne ei ole todenneet mun maksua mun tekemäksi vielä :( Melko randomia tilien tarkistelua ja mä vielä annoin niille kolmessa paikkaa arvostelunkin :/ Saisipa muutaman päivän sisään vähän pokepalloja. Mulle mahtuu 500 tavaraa ja mulla on jotain reilu kolmesataa korkeintaan Joten nyt mä pelaan kahdella muulla tilillä (levelit 26 ja 18) huvikseen tradetan ym pelailen Haluan meganiumin koska mun Celebi tehtävä jumittaa siinä "evolvoi jo evolvoitu ruohopokemon" Tein fb tilin ja liitin mun päätiliin myös sen vaihtoehdon ja toivonpahan vaan ettei se myyjä omi mun tiliä mutta voi voi Pitäisi hankkia itse se pogo plussa ranneke. Just odotan että switchille tulisi se eevee/pikachu peli versio johon vaihtaa pogosta kanto pokemoneja. Sit voin lopettaa tuplien keräämisen..