Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuu, 2018.

pikapäivitys

Osallistun tähän 2-päiväiseen eevee eventtiin tänään kotoa käsin, kun satelee. Sain tradessa 13 cp:sen level 1 wobuffetin luckyna, ou jea. Katselin youtubesta pokemon emerald mielipide videota, ja toisaalta harmittaa että ruby ja sapphirekin jäi aikanaan pelaamatta, toisaalta ei harmita. Mulla ei ollut pokemon advancea. Pääsin viime aikoina tasolle 35 joten tilastot ei tosiaan ole ajanmukaisia.

Minun tapaukseni

Jutellut tekoälylle, hmm. Se tiesi Porygon pokemonin.... tuskin sitä että se aiheutti ne yli kuusisataa epilepsia kohtausta lapsilla kun ne katsoi sitä animea ja se on nyt bannattu telkkarista... ehkä tekoälyt ei tykkää toisista tekoälyistäkään, kun mä livestreemasin mun keskustelua ja se lopetettiin koska se oli jotenkin epäsopivaa tms Onpas vaikeaa olla keinoäly. Mikä ihmeen sielu itselläni sitten on? Pelasin vähän pokemonia tänään, mulla on enää ultrapalloja. En ehkä jaksa kohta enää pelailla kun koulukin on alkamassa.

Pienet purot, ei se valtavirta...

Kuva
Poistuin eilen kaikista poGo whatsapp ryhmistä. Kello oli yli puolenyön. Ei paljoa kiinnosta. En kerää edelleenkään niitä pisteitä, ja vituttaa jos joku saa parissa kuukaudessa enemmän kuin minä koko kahdessa vuodessa ja on jo tasolla nelkyt. En käytä lucky eggejä. Siinä syy miksen pääse eteenpäin yhtä nopeasti. Kannattaisi lakata kuuntelemasta yhtään kenenkään neuvoja. Toivottavasti ei ole liian myöhäistä. Ehkä alan pelailee sitä walking dead simulaatiopeliä. (jos uskallan) pokemon questissa pokedex sanoo 112/150. Niin ja ilmeisesti pitäisi raidata. Kolme field researchia joissa pitäisi voittaa kolmen tierin raidi. Ei tule raikouta tällä menolla...