söps.

Kävin koissun kans pelailee ja nyt katson kun joku pelaa sitä goldin traileria... tossa oli äsken jokin ledyban tapainen hmm. Jonkun päässä, noi elänyt jo vissii viime vuosituhannella, vaikka olisikin lisätty vasta tieskuinka monenteen geneen vasta.

Olen pelaillut sillä ostetulla tilillä huvikseen toisella puhelimella, jos pääsisi joskus mew tehtävään tai jotain. Ei ole tarkoitus ainakaan viedä muiden mahiksia saleilta tms...

Liityin johki whatsapp -ryhmään Mysticeille samalla. Syöttelin kaikki marjani tohon lähisaliin että saisi stardusteja lisää. Joku outo poksu ilmestyi kyl mulle kun oli suitsuke eli insence käytössä en muista mikä sellainen, hmmm

Sitten ponytan näin eilen.. vaikka tulimonneja paljoa ei näy. Sain sen molemmille tileille. Edelleen yksi tutkimustehtävä vaatii tulipoksun kehittämisen, ja ei tuu mitään siitä.

Jutskattiin Kysy mitä vaan pokemoista ei turhia sääntöjä -ryhmässä jotain mistä shinyt on peräsin. Tuskin pokemoissa on sen kummemmin lineaarista aikajanaa. Kehittäjiä on ollut monia ja pelaajat lopulta päättää yhdessä tuumin, vähän kuin Pottereissakin, mikä on "oikeaa".

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tosi kuin vesillä selvä mutta juokaa limsaa...

Mistä pokemon seikkailuista haluatte kuulla!

Elävä dexi sekä tuplia tekee noin reilu tuhat poksua (eli olen laittanut lihoiksi tusina tuhatta poksua ja yli...)